Vedeževanje iz kavne usedline

Vedeževanje iz kavne usedline

Kaj je vedeževanje iz kavne usedline?

Ste kot otrok morda kdaj opazovali svojo mamo ali staro mamo kako po končanem pitju kave obrne skodelico okoli in čez nekaj časa v kavni usedlini išče vzorce, ki bi ji povedali kaj za prihodnost? Temu rečemo vedeževanje iz kavne usedline in je med nami verjetno že odkar poznamo kavo in vedeževanje.

Kaj nam lahko takšno vedeževanje iz kavne usedline pove? V resnici marsikaj, a se je potrebno predhodno nekoliko podučiti o prepoznavanju in razlagi vzorcev, ki se pred nami pojavijo. Ni namreč kar tako, da denimo opazimo glavo psa in to pomeni, da bomo tisti dan videli psa.

Zadeve so precej kompleksnejše. In ko smo ravno pri psu v kavni usedlini, povejmo da lahko to pomeni, da se bo zgodilo nekaj v zvezi z našim dobrim prijateljem ali prijateljico. V tem pomenu je potrebno znati prepoznati in si razložiti še kakšen drug simbol ali lik, ki se pojavi v isti skodelici.

Je vedeževanje iz kavne usedline na voljo vsem?

Seveda je vedeževanje iz kavne usedline na voljo vsem in tudi naučijo se ga lahko čisto vsi. Razlike pa nastanejo pri dojemljivosti ljudi. Zato so nekateri ljudje za to precej bolj sposobni kot drugi. Predvsem tisti z nekaj več umetniške ali ustvarjalne žilice bodo precej hitreje opazili različne simbole v kavni usedlini.

Predstavljajte si tisto igro, ko je potrebno iz dveh na videz enakih slik poiskati 10 različnih stvari. Nekako tako poteka tudi vedeževanje iz kavne usedline, saj je potrebno med množico likov, črt in pikic prepoznati ustrezne like, slike in podobno. Najlažje si boste iz kavne usedline prerokovali na naslednji način.

Pri sebi ali pred seboj imejte knjigo z razlago likov iz kavne usedline ali pa si pri tem pomagajte s katero od spletnih strani kjer imajo natančno razloženih veliko oblik in pojavov v usedlini. Tako ne boste potrebovali prav veliko časa, sproti pa se boste marsikaj seveda tudi sami naučili. Lahko pa iskanje odgovorov na svoja vprašanja prepustite tudi našim profesionalnim vedeževalcem do katerih pridete s klikom na povezavo v tem članku.

Vedeževanje iz kavne usedline je enostavno

Res je. Vedeževanje iz kavne usedline je nadvse enostavno, če pri tem upoštevate nekaj napotkov, ki smo jih opisali zgoraj. Lahko ga uporabite za resno iskanje odgovorov na svoja vprašanja ali pa kot zabavo in popestritev, ko nekdo pride k vam na kavo. Vsi imajo radi tovrstno prerokovanje.

Potrebno je reči, da je vedeževanje iz kavne usedline najbolj učinkovito, če znamo skuhati pravo kavo. Tisti, ki kavo kuhajo tako, da večkrat precedijo bodo v skodelici težko nabrali dovolj usedline, da bi se v njej pojavile kakšne sličice. Skuhajte pravo črno kavo in v skodelice enakomerno razdelite enako količino kave.

Kavo pijte z mislijo na prihodnost ali svoja vprašanja, ki vas mučijo, na koncu pa skodelico obrnite naokrog in položite na krožniček ali pa kar na papir. Kavna usedlina se bo tako počasi razlezla na vse strani in vmes izrisala vašo usodo. Lahko jo vzamete za šalo ali pa ste tudi bolj pozorni v prihodnje in ugotovite ali je napoved držala.

Tagovi:

Tarot Center: Vstop v Svet Skritih Energij

Tarot Center: Vstop v Svet Skritih Energij

Tarot centar predstavlja portal, skozi katerega se posamezniki lahko poglobijo v razumevanje skrivnostnih sil, ki tkajo vzorce njihovih življenj. Ko se približamo Tarot centru: Vstop v Svet Skritih En

Elementi Tarota: Voda, Ogenj, Zrak in Zemlja

Elementi Tarota: Voda, Ogenj, Zrak in Zemlja

V mističnem simbolnem sistemu tarota voda zavzema prav posebno mesto, saj predstavlja globine našega čustvenega sveta. Elementi Tarota: Voda, Ogenj, Zrak in Zemlja so temeljni stebri, ki jih vedeževal