Kaj je trojček

Kaj je trojček

Te zanima kaj je trojček?

Seveda govorimo o tistem “intimnem” trojčku, kjer si posteljo delijo trije in ne le dva. Ampak, kaj je trojček in zakaj bi si kdorkoli na tem svetu sploh želel deliti svojega partnerja še s kom drugim? Gre dejansko za eno od vrst fetišev pri katerem pa je najbolj pomembno, da si tega želijo vsi trije.

Tako je. Če je še nekako razumljivo, da si “tretji” tega želi pa je zelo pomembno, da se o tem odkrito pogovorita partnerja, ki tretjo osebo vabita v svojo posteljo oziroma v svoj intimen prostor. Morda bi vas začudilo koliko ljudi v sebi goji fantazijo o trojčku in ne, v tem ne prednjačijo moški. V osnovi vemo kaj je trojček, poglejmo pa še kako do tega sploh pride.

Do tako imenovanega trojčka vodi nekaj različnih poti. Ena teh je zagotovo ta, da se želja po njem pojavi v izbrani držbi. Denimo, da se parček druži z osebo, ki je obema privlačna in doma načneta to temo.

O tem kaj je trojček

Torej predvidevajmo za trenutek, da sta partnerja ugotovila, da jima je všeč njuna skupna prijateljica, v šali načneta temo o skupnem sksu in videti je, da sta oba naklonjena tej ideji. Nekako morata sedaj to informacijo posredovati njuni prijateljici za kar so najboljše kakšne šale. Če tudi ona ve kaj je trojček in si ga želi z njima, potem so že na dobri poti do vročega večera.

Zanimivo pa, kot smo že omenili, ženske vsaj toliko fantazirajo o seksu v troje kot moški. O tem kaj je trojček in ali bi poizkusile se tudi velikokrat pogovarjajo med seboj s prijateljicami. Ideja o tretji osebi v postelji je enostavno preveč mamljiva, da ne bi vsaj za trenutek pomislile, da ni izvedljiva.

Zgodi pa se tudi, da do trojčka pride na kakšni zabavi, kjer se popije kakšen kozarček več in zavore popustijo. Govorimo o trojčku iz afekta, saj te osebe navadno tega ne bi storile pa čeprav jim je ideja všeč tudi v treznem stanju.

Kaj je trojček in kje poiskati tretjega?

Ker pa do seksa v troje ni vedno tako enostavno priti kot se sliši, je še kako dobra novica, da kopica oseb s to fantazijo partnerje za seks išče na portalih za vroče zmenke. Pa pojdimo lepo po vrsti in preverimo kaj je trojček, ki se združi preko spleta.

Že v Sloveniji je najmanj nekaj tisoč takšnih parov, ki v iskanju novih izkušenj odidejo na splet. Tam se prijavijo na portal za odrasle kjer jih čaka kopica vročih profilov med katerimi seveda iščejo samo takšne, ki si želijo vroče izkušnje s parom. Po drugi strani pa dobro vedo kaj je trojček in na ta način tudi sami opremijo svoj profil.

Zmotno bi bilo misliti, da se te osebe potem le še poklikajo in se lotijo seksa. Ne! V večini primerov se kar nekajkrat dobijo na kakšni pijači, poklepetajo in se resneje zapletejo šele, ko ugotovijo, da so si všeč. Le tako bo seveda vroča izkušnja tudi prijetna.

Tagovi: